Vi finder den
perfekte løsning

inden for kvalitets solafslærmning

 
01.jpg

 

Rollety siden 1999

i dag er vi et stærkt team bestående af to engagerede og dygtige medarbejdere. Vi har specialiseret os i solafskærmning til private og erhverv. Vores kendetegn er en service ud over det sædvanlige:

Først og fremmest tilbyder vi gratis opmåling og uforpligtende pristilbud. Vi kommer ud på din adresse og måler op og taler om eventuelle løsninger. Den personlige kontakt og opmålingen er vigtig for os, da vi på denne måde finder den helt rigtige løsning til dig – en løsning der holder og som du bliver glad for.

 
 
02.jpg
 

Skræddersyet produkter

 
5-year-guarantee.png
 

Vi sørger for hele tiden at være opdaterede på området. Vi har stor produktviden og holder os hele tiden ajour med hvad der sker inden for solafskærmning blandt andet ved at besøge de store messer i Tyskland.

Vores produkter kommer direkte fra fabrikkerne - Vi udrydder dermed de fordyrende mellemled og kan derfor tilbyde dig kvalitetsprodukter til yderst fordelagtige priser.

Derudover tilbyder vi kvalitetsprodukter som vi selv producerer her bruger vi kun de bedste materialer der findes på markedet fra firmaer som Benthin, Lienesche og Junkers og Müllers.

Sidst men ikke mindst er det yderst vigtigt for os at du som kunde er og forbliver tilfreds. Derfor tilbyder vi at yde service selv efter de to års garanti, vi tilbyder hele 5 års garanti på vores kvalitets produkter – har du problemer med dit produkt som du har købt hos os finder vi sammen en løsning vi begge er tilfredse med.

 

Gardiner

Rullegardiner

Insektnet

Plissegardiner

Lamelgardiner

Vario

Persienner

Foldegardin

Markiser

 
03.jpg
 

Personlig
service

Hos Rollety tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for solafskærmning til private. Vi har specialiseret os i alt fra persienner til plissegardiner og vægter god service højt.

Vi tilbyder derfor personlig rådgivning og uforpligtende opmåling, inden du træffer dit valg af solafskærmning. På denne måde finder vi den bedste løsning til dig.


 
04.png

Personlig rådgivning


02.png

Gratis opmåling


03.png

Skræddersyet


01.png

Kvalitet matriale


 
 
04.jpg
 

 

Kontakt

 

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til et uforpligtende møde.

Skriv eller ring og hør nærmere på tlf. +45 70 23 00 19

Navn *
Navn
 
 
... jeg har været rigtigt glad for at være kunde hos Rollety, rigtigt god service med produkter der passer lige ind i min bolig
— Bo Jensen
05 copy.jpg