Persienner

Er du træt af standardiserede persienner som ikke passer og skal klippes?

Så kan du købe dine persienner hos os og få dem lige som du vil have dem. Vi bestiller dem i både den størrelse og farve du ønske. Vi har specialiseret os i solafskærmning til både erhverv og private og kan derfor finde persienner til ethvert formål. Få mere at vide på telefon 70 23 00 19.

Vi tilbyder personlig rådgivning, hvilket betyder, at vi ganske uforpligtende kommer ud og besøger dig. Sammen får vi en snak om, hvad du kunne tænke dig, og hvordan vi kan opfylde dine ønsker på bedste vis.

Bor du på Fyn eller i Trekantsområdet? – så lad os aftale et møde inden for den nærmeste fremtid.

Skræddersyede persienner

Hos Rollety kan vi udforme persiennerne, så de nøjagtig passer med de mål, vi har noteret hos dig. Vi ønsker, at slutresultatet skal være perfekt og tilbyder derfor også professionel montering af de skræddersyede persienner. Du kan endvidere få designet persienner til skråvinduer, da vi forhandler produkter fra den populære producent Velux.

Vælg mellem mere 100 farver

Hos Rollety er der ingen begrænsninger på persienner. Du kan vælge mellem mere 100 farver og matche persiennerne til sofaen, butikken eller kontormøblerne. Med vores hjælp får du persienner, der passer perfekt ind i resten af dit hjem og skaber ro og balance.

Drømmer du om nye persienner? Lad os aftale en tid for en uforpligtende opmåling