Markiser

Få det bedste ud af sommeren og forlæng den med en Lewens Markise.
Leder du efter en markise til din terrasse? Med vores hjælp kan du nyde en hyggelig grillaften på terrassen eller få dig en fredelig læsestund under markisens skygge.

Vi kan tilbyde dig markiser fra det anerkendte, tyske firma – Lewens. Hos os får du det nyeste udstyr og de bedste materialer. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede med ny viden om de markiser, der indgår i vores udvalg, som du kan se her. Der er lige fra lukkede terrassemarkiser til vinduesmarkiser eller markiser til taget i udestuen

Markiser til privat brug
Vi ønsker, at du skal få det bedste ud af sommerlivet i haven. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af markiser til privat brug.

Det er lækkert at kunne sidde på sin terrasse i markisens skygge og nyde det dejlige vejr og en kold forfriskning - uden at få solen i øjnene. Med Rolletys markiseservice får du og din familie brugt terrassen meget oftere.

Drømmer du om en fin markise til privat brug? Ring til os på telefon 40 36 56 34 for at få det bedste ud af sommeren.

Markiser er ligeledes den bedste løsning når det bliver meget varmt i rummet - om det så er privat eller erhverv.

Markiser til erhverv
Leder du efter markiser til erhverv? Hos os kan du få en funktionel markise til erhverv. Med vores hjælp kan du fjerne de lysgener, som gør arbejdet besværligt.
Du kan også få markiser til butik og kontor:

Markiser til butikker
Det kan være fordelagtigt at vælge en markise til sin butik. Med markiser til butikker undgår man, at solen står direkte ind og gør det ulideligt at være i butikken. Markiserne gør det endvidere muligt for kunderne at se vareudstillingerne i vinduet.

Om sommeren er der mange butiksejere, der holder af at opstille deres varer ude på fortovet. Med en markise fra Lewens undgår du, at dine varer bliver afbleget af lyset. Samtidig kan dine kunder betragte varerne uden at være generet af solen.

Markiser til kontor
Leder du efter markiser til kontoret? Med vores markiser undgår du generende sollys og refleksion i computerskærmene eller i mødelokalernes tavler og powerpoints.

Ring til os på telefon 70 23 00 19 – så forbedrer vi dit arbejdsmiljø med vores markiser til kontor.

Personlig rådgivning og ingen fordyrende mellemled
Vi får vores markiser direkte fra producenterne herunder blandt andet Lewens og Velux. Hos os er der ingen fordyrende mellemled, og vi kan derfor tilbyde jer markiser til de rette priser.

Udover at tilbyde fordelagtige priser lægger vi en ære i at yde en god service. Dette gør vi gennem personlig rådgivning. Hvis du ønsker en uforpligtende snak eller et uforpligtende pristilbud, så ring til os på telefon 70 23 00 19

Lad os aftale et møde og sammen finde de rigtige markiser til dig.