Lamelgardiner

Ønsker du en alternativ og nydelig solafskærmning til hjemmet?

Vi foreslår, at du vælger de elegante og praktiske lamelgardiner. De er perfekte til at skabe en varieret belysning til samværet i stuen – er specielt velegnet til store vinduespartier hvor vinduerne er fra gulv til loft.

Vi kommer ud til dig og måler op – helt uforpligtende. Sammen får vi en snak om de forskellige muligheder for solafskærmning til dit hjem. Vi leverer også lameller til institutioner, kontor, butik og andet erhverv.

Moderne solafskærmning

Lamelgardiner er i daglig tale kendt som "lodrette persienner" og foretrækkes af mange på grund af deres moderne og unikke udseende. De er også særdeles praktiske, fordi man selv kan justere lysindfaldet. Med lamelgardiner kan du få netop den belysning, du ønsker til hyggen i stuen, til roen i soveværelset eller til legen i børneværelset.

Lamelgardiner – nemme at bruge i hverdagen

Solafskærmning handler ikke kun om at lukke generende lys og varme ude. For eksempel skal solafskærmning  også være flot at se på - om det så er i privaten eller som solafskærmning på kontor eller i erhverv – det skal være funktionelt samt være hurtigt og nemt at opnå det ønskede resultat. Lamelgardiner er en simpel og pæn løsning. De er lette at betjene - lamellerne kører i en fast skinne, som monteres i loftet eller på væggen – ved brug af snoretrækket kører man lamellerne til siden – ved brug af kæden vender man lamellerne for at få det ønskede lysindfald.

Med lamelgardiner fra Rollety opnår du en nem og effektiv solafskærmning til både kontoret, privaten og i butikken.

Varianter af lamelgardiner

Lameller med perlemorsbelægning er vores speciale. Med perlemorsbelægningen  mindsker du den generende varme – perlemoren reflekterer solens stråler og er dermed med til at bevare et behageligt klima i rummet.

På kontoret gør lameller med perlemorsbelægning skærmarbejdet en hel del lettere, og i mødelokalet tillader de at alle kan følge med på tavler eller i PowerPoints.

Herudover kan vi blandt andet tilbyde lameller i stof – 100% polyester som er i den aftør bare kvalitet, Trevira CS som er en vaskbar kvalitet samt lameller i aluminium og plast som er meget lette at vedligeholde:

Stoflameller fås i 3 bredder: 63, 89 og 127 mm.

Trevira CS er vores vaskbare lamel. Denne type er permanent flammesikret og krympe- og strygefri.