Om os

 

Ønsker du en personlig rådgivning og professionel montering?

Så har du valgt rigtig ved at vælge Rollety  - Vi sælger både til private og erhverv -vores målsætning er at give en god service, og vi stopper ikke før vores kunder er tilfredse.

 
 
 
helle-om.jpg

Helle

Jeg er indehaveren af Rollety. Jeg har længe haft en personlig interesse for forskellige løsninger til solafskærmning.

Min interesse for kvalitetsgardiner kom, da vi skulle indrette vores nyindkøbte sommerhus. Herefter begyndte jeg at sælge til familie og venner - det blev starten på Rollety, som i dag leverer og monterer skræddersyede kvalitetsprodukter til yderst fordelagtige priser.

Jeg kommer personligt ud til dig og så kan vi få en hyggelig snak om hvad ville være den perfekte gardinløsning til dig. Jeg varetager også salget af vores kvalitets markiser fra Lewens – der findes uendelig mange forskellige slags markiser – så det vil med garanti også findes den markise som du altid har drømt om. Om det er over terrassen eller til et vindue – om det er til privat eller Erhverv. Jeg står altid gerne til rådighed for en frisk snak omkring hvad der er den bedste løsning lige netop til dig.


 
 
 
allan.jpg

Allan


 
 
slawek-om.jpg

Slawek

Jeg monterer alle typer for solafskærmning indendørs og udendørs.

Jeg har blandt andet specialiseret mig i produktion af plissegardiner jeg har udviklet de nu meget kendte up and down plisseer – så det nu er muligt at lave dem i helt små størrelser til ex vinduet ved siden af hoved døren – de kan laves helt ned til 12 cm i bredden og har du et vindue der er over 150 cm var det tidligere ikke muligt at lave dem hvis højden var mere end 150 cm – men med den nye teknologi kan jeg lave dem op til 180 cm i bredden og 200 cm i højden og det er den kvalitet uden snortræk i siderne dvs de holder sig selv med en lille vejre i hver side og så kan du skubbe dem op og ned og placere dem lige hvor du ønsker det.

Meget velegnet hvis du ønsker at ungå unødvendig indkig og samtidig have mulighed for at få lys ind i din bolig. Det sidste skud på stammen er at jeg også er begyndt at lave insektnet – indtil videre som rullegardiner i samarbejde med det kendte mærke Neher som har modtaget år 100 s pris i Tyskland for bedste udførsel af insektnet på markedet – den bedste kvalitet overhovedet.

Vi modtager deres komponenter og så laver jeg insektnettet så det passer lige til dit behov. Det næste projekt på tegnebrættet er at lave fastnet sving dørene – som er en super god løsning idet den lukker efter dig uden at du behøver at sætte det du har i hænderne fra dig. Vi bruger kun de bedste materialer og komponenter i vores produktion hvilket er med til at sikre en endnu bedre kvalitet. Vores motto er … Rollety just perfect – vi sætter en stor ære I at leve op til dette motto