Service

 

Solafskærmning til private

Hos Rollety tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for solafskærmning til private. Vi har specialiseret os i alt fra persienner til plissegardiner og vægter god service højt.

Vi tilbyder derfor personlig rådgivning og uforpligtende opmåling, inden du træffer dit valg af solafskærmning. På denne måde finder vi den bedste løsning til dig.

Skab en hyggelig atmosfære på terrassen med en af vores flotte markiser og forlæng sommeren - eller sæt et moderne præg på stuen med de smarte lamelgardiner. Du kan også finde mørklægningsrullegardiner til børneværelset og funktionelle insektnet til at holde fluerne ude om sommeren.

Solafskærmning til erhverv

Har du problemer med for meget sol og varme når du skal arbejde med skærmen - så har vi den absolut bedste løsning til dig. Det kunne eksempelvis være en af vores flotte markiser som er perfekt til at få et godt indeklima på kontoret og i butikken. En anden løsning kunne være plissegardiner med varmeafvisende belægning - Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at skabe en hyggelig atmosfære på kontoret eller i din butik.

 
04.png


Personlig rådgivning

 

02.png


Gratis opmåling

 

03.png


Skræddersyet

 

01.png


Kvalitet matriale

 
 
 
 
5-year-guarantee.png